O nama

Objekt se nalazi svega nekoliko koraka od glavnog gradskog trga. U prizemlju se nalazi restoran Teuta, a u kojem gosti prilikom svakog posjeta ostvaruju pravo popusta.

Glavna vrata naglašavaju veliki kameni dovratnici i srpasta luneta, iza kojih se nalazi atrij sa stolovima i stolicama koji su na raspolaganju gostima druženje i razgovor.

Na prvom katu nalazi se recepcija, za koju gosti kažu da je jedna od najsimpatičnijih koju su ikada vidjeli. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, što znači da smo gostima dostupni za sva njihova pitanja.
Osim recepcije, na prvom se katu nalaze 4 manje sobe, od kojih su dvije dvokrevetne te dvije s dva odvojena kreveta. Na drugom katu se nalazi najprostranija soba, Superior soba s king size krevetom, te Studio apartman (2+1). U potkrovlju su smještene Deluxe soba s king size krevetom te još jedan Studio apartman (2+1). Iz soba s drugog kata i potkrovlja se pruža predivan pogled na staru jezgru Trogira.
Sve sobe sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana, a pojedine uključuju prostor za sjedenje i opuštanje. U svim se sobama nalaze i kuhala za vodu, hladnjaci, kao i sigurnosni sefovi. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, unutar koje su dostupni kozmetički pribor i sušilo za kosu, kao i ručnici. Palace Central Square nudi besplatni WiFi u svim prostorijama.
Gostima je na upit dostupno glačalo i stalak za glačanje, sušilo, putni krevetić za manju djecu, ručnici za plažu, knjige i vodiči o Hrvatskoj na raznim jezicima. U dogovoru sa zainteresiranim gostima, moguće je organizirati i privatno vođenje po centru grada.

Parking se nalazi na 3-4 minute hoda, na velikom javnom parkingu. Prilikom rezervacije smještaja, potrebno je rezervirati parking mjesto. Recepcioner goste dočekuje na parkingu i pomaže s nošenjem prtljage.
Zračna luka Split smještena je 8 km od objekta Palace Central Square, a na upit gosta je moguće organizirati i privatni transfer sa i do aerodroma uz nadoplatu.